57th & 9th

Oct
17
2017
Cluj-Napoca, RO
Sala Polivalenta
Share

Sting în Cluj-Napoca - un concert perfect la final de turneu...

 

Sting a susținut pe 17 octombrie primul său concert în Cluj-Napoca. La eveniment au participat peste 10,000 de oameni, care au cântat alături de artist, dar și împreună cu fiul lui Sting, Joe Sumner.

 

Sting a susținut pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca ultimul său concert din cadrul turneului ”57th & 9th”, iar atmosfera a fost la înalțime. Artistul a fost întâmpinat de o sală plină de fani entuziasmati, energia emanată și setlistul perfect echilibrat cu piese noi și hituri dintre cele mai iubite tranformând concertul într-o experiență de neuitat pentru 10.000 de suflete.

 

Concertul Sting de la Cluj a încheiat perfect o nouă etapă din cariera muzicală a artistului, un turneu mondial de aproape 9 luni, organizat pentru promovarea celui de-al 12-lea album de studio, ”57th & 9th”.

 

Programul muzical al serii a început cu un scurt concert susținut de Joe Sumner, surpriza venind tot de la Sting, care a ales să cânte prima piesă alături de fiul său. Ambii au salutat publicul în limba română, făcând chiar și câteva glume pe seama abilităților lor lingvistice. De altfel, cei doi au avut un scurt dialog, în care Joe Sumner a vorbit exclusiv în limba română. La final, Sting s-a retras, lăsând scena la dispoziția fiului său. Au urmat apoi câteva piese din repertoriul personal, Joe făcând dovada unor calități vocale excepționale, similitudinile cu timbrul tatălui său fiind mai mult decât evidente.

 

Sting a urcat pe scenă în jurul orei 9 și a sustinut unul dintre cele mai frumoase concerte ale turneului, după cum el însuși a declarat la finalul celor peste 75 de minute petrecute în fața publicului clujean. Cei peste 10.000 de spectatori au savurat fiecare vers, cântând la unison hit-uri precum ”If I Ever Lose My Faith In You”, ”Englishman in New York”, ”Message in a Bottle”, ”Shape of My Heart”, ”Fields of Gold”, ”Every Breath You Take”, ”Desert Rose”, ”Roxanne”.

 

Sting a revenit de două ori pe scenă pentru bis, la final mulțumind tuturor pentru acest show, începând de la toți membrii echipei sale implicați în organizarea turneului, până la publicul român care a tranformat acest ultim concert într-una dintre cele mai frumoase amintiri.

 

Concertul Sting de la Cluj-Napoca a fost cel de-al patrulea susținut de artist în România. Primul său concert a avut loc în 2009, la Sala Palatului. Muzicianul a revenit la București în 2011, pentru un show de amploare în Piața Constituției, doi ani mai târziu, în 2013, concertând la Romexpo. (Vezi poze de la concertul Sting la Romexpo și citește impresii de la eveniment)

 

În seara concertului de la Cluj-Napoca, Sting a fost premiat cu Discul de Aur pentru vânzările albumului “57th & 9th” în România. Distincția i-a fost acordată de către Universal Music România.

 

(c) Info Music by Raluca Chirilă

Comments
0

PHOTOS

img
img